Liderem junts el canvi!

Carregant...

Qui som?

El nostre equip t'ajudarà a millorar la relació amb els teus clients.

El colideratge com a forma d'entendre la relació amb els teus clients

El nostre principal objectiu és facilitar a les empreses i institucions, amb independència de la seva mida, solucions de valor afegit que els permetin disposar d’un servei als seus clients excepcional. Treballant de forma conjunta i adaptant-nos a les necessitats existents, aconseguirem coliderar un projecte excel·lent. Obtenim la satisfacció dels nostres clients gràcies a un equip professional de gran talent, una alta qualitat de servei prestat i l’ús de tecnologia punta. – Yolanda Pinto, CEO de Client to Client.

El equip

L'equip humà és essencial per a realitzar un bon servei

Els professionals que componen el grup han exercit càrrecs directius i de management en empreses punteres de sectors com Banca, Editorial, Task Force, Màrqueting Directe o Contact Center.

El nostre concepte i posició en el mercat està basat en la concepció de centres de gestió amb la dimensió adequada per permetre establir polítiques de personal orientades a tenir una alta qualificació i especialització de l’equip.

Vols treballar amb nosaltres?

Si vols treballar amb un equip motivat, amb empreses punteres en el seu sector i exercint serveis excel·lents, CtoC és la teva empresa! Busquem perfils d’alta qualificació i especialització d’equips. Cada projecte és únic i necessitem professionals únics.