Liderem junts el canvi!

Carregant...

Les solucions per liderar un canvi en la relació amb el teu client

Contact Center

El nostre Contact Center t'ajudarà a integrar una comunicació omnicanal i personalitzada per poder solucionar el repte d'atendre als teus clients i gestionar els seus dubtes, els seus problemes, les seves necessitats, i així, aportar solucions i un servei diferencial perquè prengui la decisió de quedar-se amb nosaltres.

Call Center

El nostre Call Center t'ajudarà a integrar una comunicació personalitzada per poder solucionar el repte de comunicar accions concretes als teus clients, al teu equip o un grup de persones, per poder gestionar tàcticament els teus contactes i arribar als objectius desitjats.

Telemàrqueting

El telemàrqueting forma part de tot el procés de decisió del client on se sent acompanyat i mai pressionat. És essencial per poder començar una venda, fer el seguiment de la mateixa o acabar tancant.

Màrqueting i comunicació

El màrqueting i la comunicació de la teva empresa es recolzen en les teves canals per fer arribar el missatge vols comunicar als teus leads i als teus clients. Aquests missatges han d'informar, ajudar i influir en la decisió de compra.

Gestió de Plataformes i Backoffice

Les plataformes, backoffice i els canals de comunicació directa amb els teus clients són de vital importància per a la venda i la retenció. Obrir canals i gestionar-los adequadament, aconsegueixen convertir leads en clients i fidelitzar-los.

Consultoria

Implementem sistemes de gestió òptims adaptats a cada empresa per poder establir models de creixement en tots els rangs, recursos humans, processos, tecnologia i fins i tot, formació i coaching.

Tecnologia

El software i el hardware és indispensable avui en dia, per a la gestió dels teus leads, contactes i clients. Aconseguir la interconnexió de les teves eines és crucial per assolir l'èxit.